Golfmagazin az előkészületekről

Január 29-én jelentkezik a havi Golfmagazin soron következő száma, melyben főtitkár, profi golfozók és bajnokok latolgatják a szezonkezdés esélyeit.

A műsor 15.45 órakor látható az M4 Sport csatornán, ahol a magazin stábja az alábbi témakörökben várja a magyar golf iránt érdeklődőket a képernyő elé. Az adás a MédiaKlikk oldalán 60 napig nézhető vissza.

Makszin Áron főtitkár a pandémia ellenére is elégedetett az elmúlt szezon szövetségi versenyteljesítményével, de most már minden energiáját az idei versenynaptár megvalósítására fordítja.

Rózsa Csilla profi golfozónő a Symetra Tour kezdete előtt a szokásos év végi feltöltődésre utazott Budapestre a napfényes Floridából...

A stáb ellátogatott a budaörsi Indoor Centrumba is, ahol a Balaton Golf sztárjai, Kötél Bence és Bertényi Bence téli felkészülésének kulisszatitkaiba pillanthatunk be.

Végül ifj. Tringer László, a PGA of Hungary alapító elnöke vall a profi szövetség különdíjának, a Five Star Professional átvétele kapcsán pályafutásáról, elhivatottságról, célokról.

Összes hír