Fűre lépni szabad

Az éledező természet már javában csalogatja a golfpályák szerelmeseit, hogy a közel egy hónap múlva induló golfszezonra alapos bemelegítéssel, a technika csiszolásával készüljenek. A Golfmagazin stábja annak járt utána, miként fordul fokozatosan a téli, szunnyadó pálya a tavasz közeledtével egyre pezsgőbbé, amelynek a 2022. február 25-én, 16.25 órakor kezdődő M4 Sport adásában lehetünk részesei.


A műsor a Continental Citygolf Clubban készült felvételekkel indul, ahol Csikós Gábor golfszakmai igazgató arról mesél, hogy a nyári nagyüzem érdekében miként védték, óvták télen a a főváros egyetlen city golfpályáját.

Apa és fia, Jakobi László szenior golfozó és Jakobi András Pro, a Magyar Golf Szövetség versenyigazgatója mesél kezdetekről, vágyakról, álmokról, kihívásokról.

Az Old Lake Golf Clubban is javában tartanak a szezonelőkészületek: a téli greenek átállítása, a klubház megújítása, a versenynaptár véglegesítése. Dr. Bábos Réka klubigazgató a klub téli üzemmódjának fokozatos kivezetéséről, a nyári tervekről, valamint a klub ideális elhelyezkedéséből adódó előnyökről, adottságokról oszt meg velünk gondolatokat.

Összes hír