Filmsorozat készül a golf nagyágyúiról

A PGA Tour és a Netflix együttműködésének kezdetét jelentették be a héten, hogy a Formula 1 Hajsza a túlélésért című filmhez hasonló dokumentumfilm-sorozat készüljön a golf mai nagyágyúiról. A Tour szervezői példátlan módon, először engednek betekintést a "kötélen belüli", a színfalak mögötti életbe, az edzések, az utazások, a győzelmek és vereségek intenzitásába, melyet a játékosok sokszínű csoportján, a támogatók csapatán keresztül örökíti majd meg.

Abraham Ancer, Daniel Berger, Cameron Champ, Joel Dahmen, Tony Finau, Matthew Fitzpatrick, Tommy Fleetwood, Rickie Fowler, Sergio Garcia, Harry Higgs, Max Homa, Viktor Hovland, Dustin Johnson, Brooks Koepka, Collin Morikawa, Kevin Na, Mito Pereira, Ian Poulter, Xander Schauffele, Jordan Spieth, Justin Thomas, Bubba Watson és Keita Nakajima lesznek a sorozat főszereplői. Izgalmas pályafutásuk bemutatásához a világ legnagyobb golfeseményeire biztosítanak majd a szervezők az egész éven át tartó forgatások számára belépőt, beleértve a THE PLAYERS Championshipet és szezonzáró FedExCup-ot, valamint a négy főversenyt: a Masters Tournament, a PGA Championship, a US Open Championship és a The Open is.

A 28 éves Camron Smith negyedik PGA TOUR győzelmét aratta az év első tornáján, a Mauiban rendezett Sentry Tournament of Championson. Sikere minden várakozást felülmúlt, a Tour történetében rekordnak számító 65-64-64-65-ös körökkel, par alatt 34 ütéssel végzett a világelső, Jon Rahm előtt. A spanyol klasszis hiába jelentett számára fergeteges kihívást, az ausztrál egy ütéskülönbséggel húzta be a közel másfél millió dollárt érő első helyet. A harmadik helyre Matt Jones szorult, aki a par 73-as pályán 61 ütéssel tette emlékezetessé a finálét.

Összes hír