European Young Masters – Norvégia 3. nap

European Young Masters – 3. nap

Szombaton délután befejeződött a European Young Masters U16 egyéni és csapat Európa Bajnokság Norvégiában. Az utolsó versenynapon némileg rosszabb idő fogadta a juniorokat.  A döntő nap sem úgy sikerült, ahogy eltervezték. Kicsit elfáradtak a versenyzők mind mentálisan, mind fizikailag.  "Ma sokkal kevesebbet hibáztak a fiatalok, de azok a hibák sajnos sokat jelentettek a végeredménynél.." nyilatkozta Hahn Roland junior szövetségi kapitány "Ebben az eredményben benne van az is, hogy ismeretlen volt a pálya és voltak olyan meglepetés helyek, ahol a hiba nagyon befolyásolja a végeredményt. Azt is be kell vallani, hogy a pálya minősége sem volt a legjobb."

A fiúknál a magyar csapatból végül Závaczki Bálint végzett jobb helyen. Ő együttállásban a Finn Joel Talusennel összesítésben a 37. helyen végzett +19 ütéssel.  Kötél Bence a 41. helyet szerezte meg +22 ütéssel.

A Czerneczki Laura magához képest nagyon jól látszott, hiszen sikerült a HCP-je alatt játszania. Laura a harmadik napon +10 ütéssel végzett (82) ami összesítésben a 38. helyre volt elegendő (+33 ütés). Szántó Sára pedig a 49. helyen fejezte be a versenyt összesen +59 ütéssel.

Junior válogatott csapatunk (4 ből a 3 legjobb eredménye számított) összesítésben  a 20. helyen végzett.

Részletes eredmények  ITT.

(Results fülre kattintva!)

 

Gratulálunk a junior válogatott játékosainknak a versenyen elért eredményeikhez.

Magyar Golf Szövetség

Összes hír