Elnökségi ülés – további vizsgálat Klubcsapat Bajnokság ügyben

Tisztelt Golfozók!

Tájékoztatjuk a tisztelt golfozó nagyközönséget, hogy a múlt hétvégén lezajlott Klubcsapat Bajnokság ügyével a Magyar Golf Szövetség az elmúlt napok során   kiemelten foglalkozott.  A folyamatos információ gyűjtés a körülmények és a szabályok vizsgálata a magyar golf érdekeit szolgáló lehető legigazságosabb döntés meghozatala érdekében történik.  A szövetségi iroda a hétfői napon bekérte a Versenybizottság és a két érintett csapat kapitányának a hivatalos írásos beszámolóiját és azokat részletesen megvizsgálta.

Ezt  követően a tegnapi elnökségi ülés is tovább foglalkozott az üggyel: az ülésen az a döntés született, hogy a versennyel kapcsolatos kérdések még nem lesznek lezárva. Az elnökség felkéri a  Bíróbizottság valamint a Versenyszervezési bizottság tagjait is, hogy kapcsolódjanak be az ügybe és vizsgálják meg a szükséges és lehetséges intézkedéseket.

Szeretnénk tájékoztatni a tisztelt golfozó nagyközönséget arról is, hogy a Magyar Golf Szövetség a jövőben is elkötelezett versenyeinek, eseményeinek minél magasabb színvonalú megrendezése  mellett. Ezért vizsgálja és keresi azokat a lehetőségeket és fejlesztendő területeket amelyek ezt elősegíthetik.  Az elnökség konkrét javaslatokat fog előterjeszteni a jövőbeli szövetségi versenyek körülményeinek (személyzet ellátottság, versenyzők előzetes tájékoztatása, kommunikáció stb.) javítása érdekében.

A Klubcsapat Bajnokság ügyében meghozott további döntésekről tájékoztatni fogjuk a tisztelt golfozóinkat.

További eredményes szezont és versenyzést kívánva,

Köszönettel,

Magyar Golf Szövetség

 

Összes hír