A Tour győztese

Rory McIlroy legyőzte Scottie Schefflert, és ezzel történelmi harmadik FedExCup-győzelmét aratta a Tour Championshipen.
McIlroy - 21-el zárta a hetet, így egy ütéssel előzte meg a koreai Sungjae Im-et és az amerikai Scottie Schefflert, aki hat ütés előnyt dobott el, miután 73-as körrel zárt. A FedExCup győzelem a 2016-os és 2019-es sikert követően McIlroynak 18 millió dollárt (15,3 millió GBP) hozott a konyhára.

LPGA Tour

Nelly Korda lemaradt a világelső helyről a CP Women's Openen, miután a dél-afrikai Paula Reto nyert az Ottawa Hunt and Golf Clubban. Korda holtversenyben a második helyen végzett a dél-koreai Hye-Jin Choi-el.

BMW Championship

Cantlay egy ütéssel védte meg bajnoki címét a BMW Championship thrillerében. Scottie Scheffler vezeti a FedExCup tabelláját, miután holtversenyben a harmadik helyen végzett Xander Schauffele mellett. Patrick Cantlay második a Tour Championship-en, miután lenyűgöző győzelmet aratott Delaware-ben.

Ladies European Tour
Nelly Korda, a világranglista 3. helyezettje, egy kiváló 67-es utolsó fordulóban, három ütésel nyerte az Aramco Team Series - Sotogrande egyéni bajnoki címét.

FedEx St Jude Championship Will Zalatoris első PGA Tour címét szerezte, miután Sepp Strakát rájátszásban ejtette ki a FedEx St Jude Championshipen

ISPS Handa World Invitational
A skót Ewen Ferguson, aki 61-es pályarekorddal kezdte a hetet, majd végül egy záró 69-el, par alatt 12-vel végzett, így három ütéssel nyert, még a női tornán a svéd Maja Stark ütéses győzelmet aratott egy lenyűgöző 63-as zárókörrel.

Összes hír