A játék folytatódik – Balaton Golf ranglistaverseny

Bár hamarosan búcsúzik a nyár, még hamisítatlan hangulatában, a magyar tenger festői ragyogásában rendezhettek szeptember 12-én ranglistaversenyt a Balaton Golf lenyűgöző pályáján. A sorozat 16. fordulójának férfi dobogósai, a hazai klub tehetséges, ifjú trojkája: Bertényi Bence, Kötél Bence és Horváth Ákos.

 

Egyedül Bertényinek és a szlovén bajnoki címmel legutóbb büszkélkedő Kötélnek sikerült a hazai pálya előnyeit kihasználva, kiváló formában kezdeni és mínuszban fordulni. Bár a 6-os (majd később a 11-es) szakasz mindkettőjüknek mumusnak bizonyult, azért Bertényi mégis három, Kötél két birdie-vel vághatott a pálya második felének. A két fiatal hajszálnyi különbséggel vette az akadályokat, de végül Bertényinek sikerült több birdie-t begyűjteni, így -3-al, Kötél -1-el fejezte be az értékes ranglista pontot érő stableford versenyt. A mínuszos végeredményt elérő Bertényi és Kötél mellett Horváth Ákos a 15. szakaszon dupla bogey-zott, így csak +1-el tudott zárni.
A nők mezőnyében kevésbé születtek kimagasló eredmények: a bruttó versenyt Berkenyei Daniella nyerte, Kocsis Réka a második, Sándor Virág a harmadik helyet szerezte meg. A bruttó és nettó győztesek különleges díjakat, valamint az Ice-Watch ajándékait: értékes órákat, bageket és napszemüvegeket vehettek át.

 

 


A díjátadó ünnepségen Tringer László, a Balaton Golf elnöke, a Magyar Golf Szövetség elnöksége nevében emlékezett az egész magyar golf társadalom által elismert Závaczki Zsoltra, akit a közelmúltban vesztettünk el.

Megrendülve osztozunk a család, a barátok mély gyászában.


 

Összes hír