A győzelemsorozat folytatódott! – EOHT 3.nap

A győzelemsorozat folytatódott - EOHT 3. nap

U16-os fiú válogatottunk (Závaczki Bálint, Rózsa Dániel, Kemény Kevin, Kötél Bence, Bertényi Bence és ifj. Sárközi Richárd) az EOHT harmadik napján is folytatta szenzációs szereplését. Úgy látszik, hogy remekül sikerült összeállítani a stratégiát és megfigyelni az ellenfél csapatok korábbi játékait. Délelőtt ismét a papírforma szerint sokkal erősebb hazai csapat ellen győztek junior fiaink: 4:2-es eredménnyel hozták a játékot. Délután  a lengyelek következtek: itt sem volt kérdés: magabiztos győzelem (4:1).

„A mai napon is sikerült az előző napok jó játékát, és sok birdie-jét hoznom. A délelőtti ellenfelem egy igen erős játékos volt. 0.6-os hcp-el és +1-es stoke play napi score-ral. Úgy sikerült legyőzni a 14-es lyukon, hogy egy szakaszt sem tudott vinni. Volt néhány felezés, de a hat birdie ellen, amit én ütöttem, nem volt ellenszere. Fantasztikusan megy a héten a játék. Felszabadult vagyok, ez azért is lehet, mert nagyon jó a hangulat a csapatban. Holnap egy régi barátom lesz az ellenfelem. Popovic Max már évek óta játszik olyan nemzetközi versenyeken, amelyeken én is indulni szoktam. Remélem, hogy egy jó hangulatú játék lesz, és én nyerek.” – mondta Závaczki Bálint, junior golfozónk a harmadik versenynapot követően.

A lány csapatunk (Czerneczki Laura, Jaczkovics Emma, Koharek Anna, Szántó Sára, Lehoczky Fanni, Berkenyei Daniella) szintén egy nehéz versenynapon van túl, ami számukra így egyben a befejező nap is lett. Délelőtt a csehek ellen játszottak. Kemény küzdelemben sajnos ezúttal alul maradtak (5:0), délután pedig a szlovák csapattól kaptak ki 4:1 arányban. „Egy jól megrendezett és színvonalas versenyen vehettünk részt, ahol a csapat összes tagja beleadott apait-anyait. Sajnos jóval gyengébb csapatként álltunk az elütőre, de mindent megtettünk. Büszke vagyok, hogy képes voltam legalább egy győzelemre és hogy a stroke play napon is helyt tudtam állni.” – így értékelte Jaczkovics Emma junior válogatott golfozónk a European Olympic Hopes Trophy versenyt. "

A fiúk számára holnap még folytatódik a verseny, délelőtt a szlovének ellen lépnek majd pályára. A forduló után jelentkezünk a legfrissebb hírekkel.

Egy rövid kis videó a mai napról: ITT: IMG_5282

 

Összes hír