29. OTP Nyílt Junior Bajnokság – 2.nap

29. OTP  Nyílt  Junior Bajnokság – 2. nap

Tovább folytatódott a 29. Magyar Junior Nyílt Bajnokság a Pannónia Golf & Country Clubban Alcsútdobozon. Az idő ma kegyesebb volt a versenyzőkhöz és nem kellett esőszünetet tartani,  viszont végig hatalmas volt a hőség. A legidősebb fiú korosztályban (U18) a címvédő Závaczki Bálint megtartotta előnyét és továbbra is az első helyen áll. A második és harmadik hely új gazdára talált. 146 ütéssel Matej Babic a második és 147-tel Luka Strasek a harmadik.

A fiú 16 éves korosztályban a mai versenynapot követően átrendeződött az élmezőny. Az élen jelenleg Staykov Denis áll (152). Öt követi Curic Martin áll (154), míg a jelenlegi harmadik Schaur Fabian (157).

A fiú 14. éves kategóriában is változott a sorrend. Az első helyen Koch Stanislaus áll. Szorosan mögötte Stöllinger Viktor következik. A tegnapi első Bertényi Bence pedig a harmadik helyen áll.

A legifiabb fiú korosztályban (U12) nem történt változás: Mackelis Giedrius megtartotta első helyét, a második helyen továbbra is Dietrich Karl áll a harmadik pedig Bohinc Tim.

A lányoknál a legidősebb korosztályban (U18) Marinovic Jana teljesített a legjobban a mai versenynapon is, továbbra is vezet. Dordevic Jefimija megtartotta második helyét, míg a harmadik helyre Nagy Klára jött fel.

A 16 éves lányoknál szintén nem történt változás. Siftar Neza áll továbbra is az élen, őt követi Czernecki Laura, a harmadik helyen pedig Maliková Alexandra áll.

Az U14-es lány kategóriát még mindig Berkenyei Daniella vezeti. A második helyet a mai teljesítmény alapján Jaczkovics Emma szerezte meg, a harmadik helyen pedig Bleier Delia áll.

A verseny további részletes eredményei az alábbi linken olvashatók:

https://www.pccaddie.net/clubs/0360000/app.php?cat=ts_resultlist&sub=resultlist&made=dyn&id=784307&year=2018

Köszönjük a támogatást a bajnokság névadó szponzorának, az OTP Banknak és kiemelt szponzorainknak, a Szerencsejáték Zrt.-nek, a Szigetközi Friss Víznek és a KPMG-nek!

Magyar Golf Szövetség

Összes hír