Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation
Vissza

St. Lőrinc Golf Club
9 szakasz · Alapítva: 2009

1238 Budapest, Szentlőrinci út 19-21.
Tel: +36 1 951-3152
Mobil: +36 30 299-2516
Weboldal
Facebook

Kapcsolat: stlorincgolfclub@gmail.com                                                                                                                                                      

Bemutatkozás

A St. Lőrinc Golf Club kilenc szakaszos pályája és akadémiája 2009-ben nyitotta meg kapuit Budapesten, az M5-ös autópálya budapesti kivezető szakasza mellett, Szentlőrinci úttal határos területén, Köves utca magasságában. Az immár több, mint 45 hektáros jórészt sík területen található pálya mindössze kettő év alatt épült fel. A pálya, valamint a pályát használó klub stabil működését a pálya magánszemély tulajdonosának biztos pénzügyi alapja szolgáltatja. A beruházás teljes egészében pénzügyi hitel nélkül valósul meg és mind a mai napig hitel nélkül történik a folyamatos fejlesztése, bővítése, illetve a klub működtetése. A tulajdonos határozott szándéka, hogy a vonzó sportcentrum színes klubélete nemcsak a golfozni vágyók, hanem a családok számára is gazdag időtöltéssel szolgáljon, későbbiekben a golf sport népszerűsödésével és a klub tagjainak bővülésével Budapest első 18 szakaszos pályája kerülhessen kialakításra, illetve a tótvázsonyi (Balatonfüred határában) Vadrózsa Golf Club jelenleg 9 szakaszos golf pályáján is további fejlesztések valósulhassanak meg. A klub kiváló lehetőséget biztosít a gyerekeknek, a felnőtteknek és a szenior korúaknak és mindazoknak, akik szeretnének megismerkedni a golffal, mint az egészséges életmód, a rekreáció egyik leghatékonyabb eszközével és nem utolsó sorban, mint társasági időtöltéssel. Ennek érdekében a klub a Hahn Golf Akadémiával közösen méltányos árú oktatási csomagokat ajánl miden korosztály számára, minden tudásszinten. Magyarországon először itt találhatók az életkori sajátosságokat is figyelembe vevő, US. Kids által ajánlott szakaszhosszakkal kijelölt családi elütők. A gyerekek már hét éves kortól játszhatnak a teljes, par 36-os pályán, amely mindössze 1372 m hosszú. Hasonlóan került kialakításra a 8-10, a 10-12 és a 12-14 éves korosztály elütői is, amellyel sokkal hatékonyabban mérhető a gyerekek fejlődése. A Magyar Golf Szövetséggel közösen, a SNAG felszerelések segítségével népszerűsítjük Iskola Golf Programot a környékbeli iskolákban.A klub az igényesen kialakított klubházzal, gyermek játszótérrel, mediterrán konyhával, rossz idő esetén zárható 70 fő befogadására képes nyári terasszal, valamint több, mint kettő hektáros, horgászásra – fürdésre alkalmas tóval várja az idelátogatókat, golfozni, pihenni látogatókat, akik a budapesti 36, 135, 923 buszokkal is megközelítheti a sportcentrumot. Akik gépjárművel érkeznek több, mint 50 gépjármű befogadására képes zárt parkoló biztosított.

A pálya

2015 évben is további fejlesztések várhatóak, így kialakításra kerül többek között a 9 szakaszos pályától teljesen független 5 szakaszos footgolf pálya. Az öt elütőről játszható 9 lyukas, par 36-os golfpálya 3242 m hosszan várja a kihívásokat kedvelő golfozókat, versenyzőket. A férfi elütőről 3064 m, míg a női közeli elütőről 2584 m a pálya hossza, ahonnan a szenior hölgyek és a 12 év alatti lányok játszhatnak hendikepminősítő köröket. Az akadémia három kivilágítható par 3-as gyakorló pályából, egy 18 állásos fedett, 270 m hosszú és közel 100 m széles driving range-ből, több, mint 15 állásos füves elütőből, több mint 100 nm-es gyakorló bunkerből, külön kialakított chipping és putting területekből, illetve egy 9-9 lyukkal rendelkező hatalmas gyakorló greenekből áll.

Tervezte
Tolnai Gábor
Építés éve
2009
Terület
40 hektár
Par
36
Szakaszok száma
9

Szolgáltatások

  • rendezvények / születésnap , gyerekzsúr , esküvő /
  • csapat építő programok megrendezéséhez egy közel 70 fő befogadására alkalmas zárható nyári pavilon
  • gyermek játszótér és trambulin
  • mediterrán konyha, magyaros konyha
  • klubház , kivetítővel 40 fő befogadására képes zárt teremmel
  • szállás 1, 2, 3, 4 fős apartmanokkal
  • büfé
  • Vizi sportok, horgászás
  • természetjárás, arborétum szomszédsága
  • footgolf

Megközelíthetőség

1238 Budapest, Szentlőrinci út 19-21. (GPS: 47° 24′ 31.1″ N, 19° 7′ 48.6″ E / google maps: 47.413362, 19.143642)

Gépjárművel: a belvárostól 15 percre, az M5-ös autópálya budapesti kivezető szakasza mellet, a Szentlőrinci úttal határos területen, Köves utca sarkánál.

Tömegközlekedéssel: 36, 135, 135A 923 buszokkal, a Köves úton, Írisz utca megállótól 5 perc sétára.

 

Golfedzők

Hahn Árpád: +36 30 398 8315 – hahnarpad@gmail.com
Bodor Gergő: +36 20 935 8857

 

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA