Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation

2017. június 30-július 2. – 57. Magyar Amatőr Bajnokság

Magyar Bajnokság: Vadkerti Adél és Csányi Olivér magyar bajnokok

Vadkerti Adél és Csányi Olivér nyerte a kilencvenegy golfozó részvételével zajló 57. Magyar Amatőr Golfbajnokságot. Adél és Olivér is magabiztosan vezette mind a két napon a mezőnyt, a finálé azonban izgalmas fordulatokat rejtett.

 

 

 

 

Végeredmények
Vadkerti Adél 225(74,74,77) 1. hely, magyar női bajnok
Nagy Klára 239(76,82,81) 2.hely
Briglovics Boróka 240(84,79,77) 3.hely

Csányi Olivér 219(71,71,77) 1.hely, magyar férfi bajnok
Greff Bálint 223(76,73,74) 2.hely
Meznerics Gergely 224(77,73,74 ) 3.hely

Vadkerti Adél: „ Elégedett vagyok ezzel az évvel, június elején a match play magyar bajnoka lettem, majd sikeres érettségi vizsgát tettem és most a magyar női bajnoki címet is bezsebelhettem. Boldog vagyok, és nagy várakozással tekintek az ősz felé, hiszen az Egyesült Államokban kezdem meg egyetemi tanulmányaimat ahol többek között a golfé lesz a főszerep.”

 

 

Csányi Olivér: „Nagyon örülök a bajnoki címnek. Végig stabilan játszottam, az utolsó fordulóban igazán nagyszerű ellenfeleim voltak, így izgalmas fordulatok is adódtak. Túl vagyok az érettségin és ezért nem volt rajtam teher, így sokkal könnyedebben ment a játék.”

 

 

dr. Szivek Norbert, a Magyar Golf Szövetség új elnöke kezdőütésével nyitotta meg az 57. Magyar Amatőr Golf Bajnokságot

dr. Szivek Norbert, a Magyar Golf Szövetség új elnöke kezdőütésével nyitotta meg az 57. Magyar Amatőr  Golf Bajnokságot. A 91 indulót felsorakoztató három napos versenynek az idén a tatai Old Lake Golf Club ad otthont. Az eredményeket folyamatosan követheti minden kedves érdeklődő a Szövetség honlapján az ‘online scoring’ menüpont alatt.

57. Magyar Amatőr Bajnokság start

Százegy golfozó részvételével startol június 30-án az 57. Magyar Amatőr Bajnokság. A háromnapos versenynek otthont adó Old Lake Golf Club négy évvel ezelőtt rendezte meg a legrangosabb amatőr bajnokságot. A kiemeltek között ott találjuk Horváth Marcell, 2013 bajnoka kivételével a teljes felnőtt válogatottat, és csak Bertényi Bence, Kötél Bence, Závaczki Bálint és Jancsik Renáta fog hiányozni a junior válogatott soraiból is. Neveztek 2016 bajnokai is, Szabó Antónia és Rózsa Dávid, de az indulók között találjuk a közelmúltban Európa-bajnoki ezüstérmes szenior válogatott tagjait is. A pálya kiváló körülmények között várja a 2017-es amatőr bajnoki serlegért versengőket, azonban az időjárás kihívások elé állíthatja majd a teljes mezőnyt. A Briglovics Boróka, Vadkerti Adél és Nagy Klára alkotta első flight 8.00 órakor startol.

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA