Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation

2015.szeptember 29-október 1. – Izrael Junior Open

Vadkerti Adél és Rózsa Dávid Izrael junior bajnokai

ccc

A Pete Dye által újratervezett 6000/5450m-es Caesarea Golf Club pályáján került megrendezésre négy ország részvételével (Izrael, Dél-Korea, Ukrajna, Magyarország) a 2015-ös Izrael Junior Open.
A játékosokat mindhárom nap rekkenő hőség várta.Vadkerti Adél 80-74-68
Első „bemelegítő” nap után, kitűnően játszott a második körben, majd ezt is túlszárnyalva élete eddigi legjobb score-ját játszva (-4), tavalyihoz hasonlóan magabiztosan nyerte meg a versenyt. Így zsinórban ötödik tornáján diadalmaskodott.
Ezzel a teljesítménnyel, Rózsa Csilla után egy újabb junior lány versenyző érte el az álomszerű pluszos handicap-et.Rózsa Dávid 83-80-74
Az első nap apró bizonytalanságai után, a második napon már handicap-et játszott, a zárónapon kiváló teljesítményt nyújtva (+2), nyerte meg Dél-koreai és izraeli vetélytársai előtt a tornát.

Rózsa Dániel 94-87-89
A hosszú pályán az első napon bizonytalan volt, ahogy a többiek is, Ő sem érezte a játékot. A másik két napon handicap-et játszott.

Megtiszteltetés volt, hogy a Magyar Országgyűlés alelnöke, Hiller István úr és Magyarország izraeli nagykövete Nagy Andor úr is ellátogatott a versenyre és részt vettek a díjátadáson.
Örülök, hogy Vadkerti Adél és Rózsa Dávid is megnyerte a versenyt. Sajnálom, hogy Briglovics Boróka betegség miatt nem tudott velünk tartani – értékelte Böndicz Gergely a válogatott eredményét.

aaa

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA