Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation

2015. október 31- november 1. – Magyar – Orosz Match Play Bajnokság

Magyar-Orosz barátságos match play bajnokság

Október 31. és november 1. között került megrendezésre a magyar junior válogatott idényzáró versenye, tavaly után idén másodszor, a Magyar-Orosz barátságos match play verseny, amelyet a mieink 12,5-7,5 arányban nyertek meg.vvv
A lányok közül Paál Julianna mindkét mérkőzését megnyerte, magabiztos, jó játékkal.Tóth Maya Napsugár a verseny első napján jól játszott, a második napra elfáradt és alulmaradt ellenfelével szemben. Czernecki Laura-Szabó Antónia Tóth Mayához hasonlóan az első napon kitűnően játszottak, a második napon az utolsó szakaszon vesztettek. Briglovics Boróka egy kiválóan sikerült szezon végén, nem tökéletes egészségi állapotban maradt alul az orosz női csapat legjobb játékosával, Sofia Morozovaval szemben. Hoffman Grétának a betegséggel küzdő Vadkerti Adél helyett kellett beugrania, azonban mindkét napon nagy küzdelemre késztette a lényegesen jobb hcp-vel rendelkező ellenfelét. Gratulálunk válogatottbeli bemutatkozásához.

c (34)

A fiúknál Závaczki Bálint mindkét napon imponáló játékkal késztette megadásra ellenfelét.Csányi Olivér az első napon nagy küzdelemben győzte le vetélytársát az utolsó szakaszon, de másnap is lehengerlő győzelmet aratott. Csiki Péter
az első napon szintén a 18-as szakaszon aratott győzelmet, a második napon pedig imponáló játékkal fektette két vállra ellenfelét. Holló Zsombor-Rózsa Dániel az első napon küzdelmes mérkőzést játszottak váltott vezetéssel, aminek a végén felezték a játékot. A második nap azonban magabiztos játékkal győztek.
Rózsa Dávid az első napon remekül játszott. A második napon „nagyvonalúan” megadott olyan putt-okat, ami később megbosszulta magát.

Összességében a junior csapat egy feszített és mozgalmas évet zárt. Sikerült előre lépnünk a tavalyi évhez képest. Játékosaim a hazai és nemzetközi tornákon is sokkal jobb ütésszámokat produkáltak az előző szezonhoz képest. Köszönöm a Szövetség, a szülők, a szponzorok és a média támogatását.

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA