Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation

2015. október 24-25. – Malta Junior Open

A magyar különítmény sikere Máltán

Rózsa Dani bravúros teljesítménye“A Royal Malta Golf Club-ban került a sor a két napos Malta Junior Open-re, hat ország (Finnország, Hollandia, Magyarország, Németország, Svédország és Málta) részvételével. Hazánkat Briglovics Boróka, Vadkerti Adél, Rózsa Dániel és Rózsa Dávid képviselte, valamint a magánúton, Máltán tartózkodó Csányi Olivér is vett részt a versenyen. Sajátos módon a lányokat és a fiúkat egy kategóriában (bruttó) értékelték.

“Először is szeretnék gratulálni Csányi Olivérnek, aki a junior pályafutásának lezárásaként megnyerte a versenyt.”- értékelt Böndicz Gergő.

IMAG5508

Briglovics Boróka (+3, +5)

Kiegyensúlyozott hosszújátékot és bizonytalanabb rövidjátékot produkált, de nagy küzdelemben sikerült megszereznie a második helyet.

 

Rózsa Dániel (+5, +4)

Élete eddigi két legjobb score-ját játszotta. Higgadt, érett, bravúros játékot nyújtott. Nagy siker, hogy bruttó harmadik helyen ért célba.

 

Vadkerti Adél (+6, +7)

Rövidjátékában voltak bizonytalanságok, ez a teljesítmény a T5. helyre volt elegendő.

 

Rózsa Dávid (+6, +7)

Ezen a tornán nem sikerült megismételnie az utóbbi hónapok kitűnő játékát. Stabil hosszújáték és bizonytalan putt-ok jellemezték teljesítményét. T5. helyen ért célba.

 

“Örülök, hogy sikeres évet zártunk a junior csapattal. Sok sikert kívánok Csányi Olivérnek a felnőtt mezőnyben is. Briglovics Boróka és Vadkerti Adél nagyon jó évet tudhat maga mögött, nemzetközi minőségű junior játékosokká lettek. Rózsa Dávid is remekül teljesített a szezon második felében. Nagyon örülök Rózsa Dani kiváló játékának, aki nyáron 8-10 cm-t nőtt, ezért folyamatosan stabilizálni kellett mozgását, ami a máltai versenyre összeért.” – összegezte Böndicz Gergő a máltai versenyt.

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA