Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation

2015. június 19-21. – Litván Junior Nyílt Bajnokság

Eredményes zárónap

“Az előző naphoz képest lényegesen kedvezőtlenebb időjárási körülmények között játszottak a juniorok, eső és hűvös idő várta ma az egyes elütőnél a csapatot, amely némileg befolyásolta a napi score-okat. Összességében azonban nagyszerű játékot nyújtottunk a verseny utolsó napján is.” – foglalta össze Böndicz Gergő, a junior válogatott szövetségi kapitánya a magyar junior válogatott, a Litván Junior Nyílt Bajnokságon nyújtott eredményét.

Briglovics Boróka (+5) kiegyensúlyozott játékkal biztosította be győzelmét. „ Az ütéseimmel elégedett voltam, az első két nap a putt-okkal küzdöttem. Az utolsó napon két szakaszt elrontottam, de ezt leszámítva szépen játszottam.” – Lány U18 1. hely

Paál Julianna +2 score-ral kiemelkedően játszott, élete eddigi legjobb eredményét érte el, amely önbizalmat adhat a European Young Masters-re történő felkészüléshez. „Nagyon örülök a 2. helyezésének és annak, hogy ennyit tudtam javítani a Hcp-en.” – nyilatkozta Julianna a versenyt követően.  – Lány U18 2. hely

Tóth Maya (+7) idegesen kezdett, de megfogta a score-ját, megérdemelten lett a kategória győztese. „ Nagyon örülök a mindkét napon elért eredményemnek, bár a tegnapi három víz és a mai első kilenc szakaszért kár.” – Lány U15 1. hely

Csányi Olivér +5 score-ral kitűnően játszott, közel volt a dobogóhoz, csupán az utolsó két szakaszt rontotta el(+1,+3). „ A második nap eredményével meg vagyok elégedve, viszont a harmadik nap utolsó két szakaszával nem. Boldog vagyok, hogy végre Hcp-t javíthattam.” – értékelte Olivér a versenyen nyújtott játékát. – Fiú U18 4. hely

Rózsa Dávid (+9) az előző naphoz képest, ma nem jöttek a birdie-k, ezért teljesítménye egy single score-ra volt elég. „ Vegyes teljesítményt nyújtottam, egy gyenge, egy jó és egy közepes score-ral. Mászok ki a gödörből.” – összegezte Dávid a játékát. – Fiú U18 5. hely

Rózsa Dániel (+13) az utolsó napon is megjátszotta Hcp-jét, de ennél még több van benne. „ Nem vagyok teljesen elégedett a játékommal és remélem, hogy a következő versenyre a hibáimat kijavítom.”  – Fiú U15 6. hely

„ Nyolc ország részvételével zajlott a Litván Junior Nyílt Bajnokság. Örülök, hogy eljöhettünk, sok tapasztalattal és jó eredményekkel gazdagodtunk. Külön megtiszteltetés volt számunkra, hogy a záró napra ellátogatott Magyarország Litvániába akkreditált nagykövete, Pecze Zoltán nagykövet úr is, aki amellett, hogy egy fát ültetett a pályán, a díjak átadásánál is szerepet vállalt. Jó volt itt, magyarnak lenni.” – búcsúzott Böndicz Gergő a litván bajnokságtól.

IMAG4895

Kép: A magyar junior válogatott Litvániában Pecze Zoltán nagykövet úrral

 

Megráztuk magunkat

2015.06.20.

“Megráztuk magunkat” – foglalta össze Böndicz Gergő a junior válogatott, a Litván Junior Nyílt Bajnokság második napján elért eredményét.

Csányi Olivér +1 score-ral a tegnapi teljesítményére is rá tudott tenni még egy lapáttal. Tóth Mayának (+4) jól sikerült a bemutatkozás, tartósan kiegyensúlyozott formát mutatott. Rózsa Dávid (+5) a két duplát leszámítva összeszedett, jó játékot nyújtott. Briglovics Boróka (+5) szombaton is meg tudta ismételni a tegnapi jó teljesítményét, de a putt-ok ma is hiányoztak. Paál Juliannának (+7) sikerült javítania tegnapi teljesítményén, holnap is hasonló eredményt várunk. Rózsa Dániel +13 score-ral megjátszotta hcp-jét, de öt duplát ütött. A jobb eredményhez, ezen is javítani kell.

aaa
IMAG4858

A junior válogatott Litvániában küzd

2015.06.19.

2015. június 19-21. között, a litván Capitals Golf Clubban rendezik a Litván Junior Nyílt Bajnokságot. A magyar színeket Briglovics Boróka, Csányi Olivér, Paál Julianna, Rózsa Dániel, Rózsa Dávid és Tóth Maya Napsugár képviseli.

LEADERBOARD

Az első nap eredményét Böndicz Gergő, a junior válogatott  szövetségi kapitánya az alábbiak szerint összegezte. Tóth Maya Napsugár és a Rózsa Dániel holnap kezdi a versenyt.

Briglovics Boróka (76) +5 a tőle megszokott szép játékot játszva teljesítette a 18 szakaszt. A puttokat javítva, score-ja is javulni fog.

Csányi Olivér (77) +6 kiegyensúlyozottan és megfontoltan játszott. A green-en hagyott ütéseket kell kiküszöbölnie, csak úgy, mint Borókának.

Paál Julianna (80) +9 sikeresen kezdte az első napot, várjuk a folytatást.

Rózsa Dávid (83) +12 idegesen kezdett, az első két szakaszt elrontotta (+4,+2), azonban később sikerült stabilizálni játékát.

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA