Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation

2015. augusztus 25-27. – Szlovák Junior Nyílt Bajnokság

Eredmények a Szlovák Junior Bajnokságon

 

Augusztus 25-27 között zajlott a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság a Penati  Senica-n.Kilenc ország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Németország, Ausztria, Oroszország, Bulgária, Hollandia és Magyarország versenyzői mérték össze tudásukat a Penati Golf Club-ban zajló Szlovák Junior Nyílt Bajnokságon.

Eredmények 2015. augusztus 27.

Csiki Péter: (+14) a harmadik napra elfáradt, nem tudta az első két napi jó játékát megismételni. Szabó Antónia (+10) az utolsó napra nagy mértékben javult a teljesítménye. Sajnos, a verseny első két napján nem tudott hasonló eredményt felmutatni.Tóth Maya Napsugár (+14) sajnálatos módon, a mai napon kevésbé ment a játék, azonban sérüléséből felépülve így is megállta helyét.

A három fős különítmény tisztességesen helytállt a Szlovák Junior Nyílt Bajnokságon. Csiki Péter első két napi játéka bizakodásra adott okot. A harmadik nap viszont elfáradt, de így is a magyar csapat legjobb helyezését érte el.Bruttó: 28. Hely, U18: 13. Hely

Tóth Maya Napsugár az idei szezonban remekül teljesített. Sajnos sérülése után fizikálisan nem érte utol magát, de példamutatóan küzdött.Bruttó: 32. Hely, U16: 18. Hely

Szabó Antónia az első két nap bizonytalankodása után megmutatta, hogy nagy küzdőszellem van benne, a legutolsó nap hozta a legjobb eredményét. Bruttó: 46. Hely,U18-21: 16. Hely – értékelte Ács-Gergely Virág a magyar csapat teljesítményét.

 

2015. augusztus 26.

Szerdán reggel folytatódott a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság. A lányok ezúttal reggel indultak, délután a fiúk kezdtek a 18 szakasznak. Az idő remek volt, a nehéz pin pozíciók azonban ma is próbára tették a játékosokat.

Eredmények 2015. augusztus 26.

Csiki Péter remekül kezdte az első kilencet (-1), viszont a folytatás nem volt ennyire sikeres (+6). Kategóriájában (U18) a 6. helyen, a bruttó rangsorban pedig a 12. helyen áll.

Tóth Maya Napsugár játéka (+5;+6) az U16-os kategóriában a 37 indulóból a 17. helyre (együttállásban) volt elég, ami a bruttó helyezésben a 30. helyet jelenti számára.

Szabó Antónia játékában csekély mértékű javulás volt (+7;+8), kategóriájában (U18) a 16. , a bruttó rangsorban a 49. helyen áll.

Csiki

2015.augusztus 25.

Augusztus 25-én kezdetét vette a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság, amelynek a Penati Golf Club adott otthont. 126 játékos állt rajthoz kedden reggel, 72 fiú és 54 lány. Összesen öt kategóriában, U21 junior férfiak, U21+U18 junior nők, U18 junior fiúk, U16 fiúk és
U16 lányok mérik össze tudásukat.

Az első napon reggel 7:00-10:50-ig indultak a fiúk, majd egy kis szünet után 11:10 és 14:00 óra között a lányok. A válogatottból Tóth Maya Napsugár, Szabó Antónia valamint Csiki Péter képviselik hazánkat.

A Nicklaus Design által tervezett pálya nagyon szép, kitűnő állapotban van, tölgyes fenyőerdő öleli körül a szakaszokat. A green-ek nagyok, több olyan is akad, ahol komoly szintkülönbség figyelhető meg, tehát nincs könnyű dolga a játékosoknak. – számolt be a csapatot Ács-Gergely Virág.

Eredmények – 2015. augusztus 25.

Csiki Péter remekül indított (+2; +1), reméljük holnap is kijut a lendületből.

Tóth Maya Napsugár bíztatóan kezdett. (+4;+4)

Szabó Antónia szintén jól indult az első kilenc szakaszon (+5), azonban a második kilenc (+13) nem sikerült.

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA