Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation

2015. augusztus 10-13. – Orosz Junior Nyílt Bajnokság

Vadkerti Adél ezüstérmes az Orosz Junior Bajnokságon

Az Orosz Junior Nyílt Bajnokság zárónapi versenyén szeles idő fogadta a játékosokat, amely megnehezítette a pálya második kilenc szakaszán a játékot, ezért nagy küzdelem alakult ki a helyezésekért. Ennek ellenére Vadkerti Adél 239 összesített eredménnyel,  a dobogó második fokára állhatott fel, a győztes az orosz Sofia Anokina Dmitrijevna (230) lett. Rózsa Dávid (252)  az utolsó napon – két szakasz kivételével – taktikus, rutinos játékot játszott, megközelítve a tegnap elért eredményét és ezzel a 4. helyen végzett. Rózsa Dániel számára a pálya nagy kihívást jelentett, ezért mindkét napon az első kilenc szakaszon tudott jó eredményt elérni, azonban sok tapasztalattal gazdagodott, a 12. helyen végzett az U14-es kategóriában.

“Az Orosz Junior Nyílt Bajnokság nem csak nagy élményt, de óriási kihívást is jelentett a játékosok számára.”- nyilatkozott Böndicz Gergely, a magyar junior válogatott szövetségi kapitánya a csapat eredményéről. “Vadkerti Adél végig nagy csatát vívott a Orosz Női Nyílt Bajnokságot is megnyerő Sofia Anokinával, de a végén az elismerésre méltó 2. helyen ért célba. Rózsa Dávid az első napot leszámítva nagyot küzdött és motiváltan játszott. Célja a cut-ba kerülés volt, ennél az utolsó napon sikerült előrébb lépnie. Rózsa Dániel számára a tapasztalatszerzés és tanulás volt cél, mindkét napon az első kilenc szakaszt jól teljesítette (+7,+8), azonban a pálya még komoly kihívás volt számára.

Sajnálatos, hogy bár Briglovics Boróka remek formában érkezett, a második napon hole in one-t is sikerült ütnie, azonban ezt követően lesérült. Remélem, minél hamarabb felépül.”

bbb

Brigo2

PerRusiaVV_0JJ0003_

PerRusiaVV_0JJ0005_

PerRusiaVV_0JJ0007_

PerRusiaVV_0JJ0018_

 

Öröm és bánat

2015. augusztus 12.

Briglovics Boróka az Orosz Junior Open második napján hole in one-t ütött a 13. szakaszon, majd a 16. szakaszon feladni kényszerült a versenyt egy hátsérülésből fakadóan, fájdalomcsillapító injekciót kapott Vadkerti Adél jól játszott, a tegnapi eredményén is tudott javítani (+5), tartja pozícióját a második helyen. Rózsa Dávid nagyot javult a tegnapi naphoz képest (+8), European Tour pályán hcp-n belül teljesített, ezzel beverekedte magát a holnapi cut-ba. Rózsa Dániel jól kezdte az első kilencet, de a pálya nehezebbik fele, rajta is kifogott (+21). – számolt be Böndicz Gergő a magyar junior válogatott mai eredményeiről.

11863311_905006139565978_8970948643612896475_n

Magyarok az Orosz Junior Bajnokságon

2015.augusztus 11.

Az Orosz Golf Szövetség augusztus 10-13. között, a Celejevo Golf & Polo Clubban, hat kategóriában rendezi meg az idei Orosz Junior Nyílt Bajnokságot. A magyar csapatot Briglovics Boróka, Vadkerti Adél, Rózsa Dávid és Rózsa Dániel képviseli.

Az U18-as lány mezőnyben Vadkerti Adél nagyon jól kezdett, azonban a nehéz kialakítású European Tour pálya második fele erősebbnek bizonyult és így +6-al zárta az első kört. Briglovics Boróka (+6) az elején még tudta hozni a formáját, de a hátsó kilenc szakasz őt is komoly erőpróba elé állította, és ezzel a két lány együttállásban a második helyen zárt.

Rózsa Dávid az U18-as fiúk versenyében nagyot hibázott az első szakaszon (+4) és ez rányomta bélyegét a további játékra is (+17). A pálya nehézségi foka miatt azonban többen rontottak így továbbra is megmaradt számára a cut-ba kerülés esélye.

Rózsa Dániel az U14-es kategóriában holnap kezdi meg a versenyzést.

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA