Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation

Szervezet

Elnöki köszöntő

Tisztelettel köszöntöm Önöket a Magyar Golf Szövetség elnöksége nevében!

Kiemelten fontos szakaszhoz érkezett a magyar és nemzetközi golfélet, hiszen a tavalyi riói olimpián 112 év kihagyás után mutatkozott be újra a golf. Ez hatalmas siker a sportág számára, új lendületet adhat fejlődéséhez, ugyanakkor komoly felelősség is. A sportág népszerűsítésében egyértelműen segít az olimpiai eszme. Nagyszerű eredmény lenne, ha tudnánk magyar versenyzőt küldeni 2020-ban a tokiói olimpiára. Ennek egyik feltétele, hogy tovább kell fejlesztenünk a hazai versenysportot, illetve a magyar sportolók nemzetközi versenyeztetését, ugyanakkor jelentősen növelni kell a sportba bekapcsolódó, tehetséges fiatalok számát, ezért misszióként tekintünk arra,hogy „kinyissuk” a golfpályák kapuit, hogy ezt az elegáns és izgalmas sportot minél több emberrel megismertessük, minél több fiatallal megszerettessük.

Ehhez elengedhetetlen az állami- és a magánszektorból jövő támogatásokon alapuló rendszer tovább fejlesztése, illetve a finanszírozás transzparens és szabályozott működése.

Tagszervezeteinkkel együtt azon dolgozunk, hogy golfpályáinkon barátságos légkör fogadja azokat, akik a szabadidejüket aktív és egészséges módon, a golfpályán szeretnék eltölteni, illetve a sportot versenyszerűen űző amatőr és professzionális játékosokat. Kiemelkedő szakmai szolgáltatásainkon túl komoly figyelmet szeretnénk szentelni a fenntarthatóságra és környezetünk védelmére is.

Célunk, hogy minél több embernek szerezzünk élményt ezzel a tradicionális és egyben innovatív sporttal, kortól és tudástól függetlenül.

Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA