Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation
Vissza

Zala Springs Golf Resort
18 szakasz · Alapítva: 2014

zalacsanylogo

8782 Zalacsány, Csány László u. 010/6 hrsz.
Tel: +36 20 403 4960
Weboldal
Facebook

Kapcsolat:
info@zalasprings.hu

Bemutatkozás

Az Európában is kimagasló színvonalú és vonalvezetésű pálya terveit a világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones, Jr. álmodta meg. A 160 hektáron elterülő 6650 méter hosszú, tavakkal tarkított 18 szakaszos championship golfpálya USGA szabványoknak megfelelően épül, így alkalmas arra, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon majd. A golfpálya kialakítása lehetővé teszi, hogy mind az alacsonyabb, mind a magasabb handicappel rendelkező játékosok egyaránt élvezhessék a pályát, az egyes lyukaknál 4 különböző tee áll rendelkezésre.

A pálya gyönyörűen illeszkedik a festői Zala-völgybe, a pálya körül szőlők, a Toszkán tájat idéző lankás domboldalak és tavak találhatóak. A golfklubba látogatók kényelméről a Zala Springs Golf Resort 3000 m2-es kétszintes klubháza gondoskodik.

A klubházban recepció, pro shop, öltöző, TV szoba, spike bár és bisztró étterem található. Az első szinten kap helyet a nemzetközi ételeket kínáló fine dining étterem valamint egy különterem, ahol megbeszéléseket, céges vagy családi ebédeket, vacsorákat lehet tartani.

DRIVING RANGE

A driving range 12 fedett és 40 nyílt gyakorló állással rendelkezik, továbbá 18 lyukú putting green, gyakorló bunkerek és pitching területek találhatóak rajta. A driving range alkalmas arra, hogy a kezdő szintű játékosoktól a profi szinten golfozókig minden játékos csiszolhassa tudását. PGA oktatóink magyar, angol, német, olasz és spanyol nyelveken oktatják a golfot vendégeinknek. A driving range melletti kis klubház italokkal, könnyű ételekkel várja a játék közben rövid pihenőre vágyókat.
„Az elsődleges célom, hogy ezt a gyönyörű nyugat-magyarországi régiót, mint termál paradicsom ismerje meg a világ.”
Széles Gábor, tulajdonos
„Amikor a magyarországi golf és spa resort gondolatával játszottunk, már akkor tudtuk, hogy ennek a legjobbnak kell lennie.”
Benkócs Tamás, vezérigazgató
„Zala Springs egy gyönyörű hely és nagyon örülök, hogy itt épülhet fel az általam tervezett golfpálya.”
Robert Trent Jones JR
USA / Golfpálya tervező

A pálya

A Zala Springs golfpályáját, amely egy igazi golfparadicsom Robert Trent Jones Junior tervezte. A 18 lyukú bajnoki pálya (PAR 72, 6450 méter hosszú) szőlők, természetvédelmi terület és tavak között gyönyörűen illeszkedik a tájba. A pálya az USGA (Amerikai Egyesült Államok Golf Szövetsége) irányelveinek megfelelően épült és mind a kezdő mind a profi golfozóknak kihívást jelent.

Tervezte
Robert Trent Jones
Építés éve
2014-2015
Terület
véglegesítés alatt
Par
72
Szakaszok száma
18

Szolgáltatások

  • 2 étterem
  • lounge bar
  • terasz bár
  • öltözők
  • tévészoba
  • pro shop
  • driving range
  • chipping green
  • csoportos elütő céges golfoktatásra PGA oktatókkal
  • putting green

Megközelíthetőség

8782 Zalacsány, Csány László u. (GPS: 46.821704, 17.093767)

A Zala Springs Golf Resort Zala megyében, Európa szívében, a Balatontól nyugatra az osztrák, horvát, szlovén határ közelében fekszik.
Budapesttől délnyugati irányban, Bécstől délkeleti irányban 2 órányi autóútra, a sármelléki Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtértől 15 percnyi autóútra található.

”Golfoktatók”

 

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA