Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation
Vissza

Pannonia Golf & Country Club
18 szakasz · Alapítva: 1996

ok_pannonia
8087 Alcsútdoboz – Máriavölgy
Tel: +36 22 594 200
Weboldal
Facebook

Kapcsolat:
info@golfpannonia.hu

Bemutatkozás

Az 1996-ban nyílt, az Európai Golf Szövetség- EGA-, előírásainak megfelelő, nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas, 18 lyukú golfpálya kiváló feltételeket biztosít a kezdő és a tapasztalt játékosoknak. A csodálatos, kétszáz éves platán fasor méltó módon köszönti a golfsport kedvelőit és a kiránduló vendégeket, akik kellemes környezetben élvezhetik a táj szépségét és a Pannonia Golf & Country Club valamennyi szolgáltatását.
A magyarországi klasszicizmus kiemelkedő építésze, Pollack Mihály által tervezett, az egykor Habsburg birtokhoz tartozó klubház fogadja a látogatókat. Az impozáns épületben kialakított hangulatos klubház, a Porticus Étterem színvonalas gasztronómiai élményt kínál a golfozóknak és a kirándulóknak, valamint zártkörű rendezvények vendégeinek. A több mint száz fő befogadására alkalmas étterem és a hozzá tartozó, kellemes pihenést biztosító terasz rendszeres helyszíne a golfversenyekhez kapcsolódó eseményeknek, esküvőknek, privát vagy üzleti jellegű rendezvényeknek. Közép-Kelet Európa egyik legkiválóbb golfpályája rendszeres helyszíne a hazai, valamint nemzetközi golfversenyeknek. Jó példa erre az EGA és a Magyar Golf Szövetség által 2013-ban rendezett Férfi Szenior Csapat Európa-bajnokság, 2014-ben az Olimpiai Reménységek Tornája és a Junior Fiú Csapat Európa-bajnokság II. divízió verseny. 2015-ben pedig nagy sikerrel rendezte klubunk a Szenior Európa-bajnokságot.

 

A pályapannonia_golf_score_map

A Pannonia Golf & Country Club 18 lyukú golfpályáját a híres osztrák pályatervező, Hans G. Erhardt tervezte. A pálya egy völgyben húzódik, így a fairway-ek változatos formái kiváló golfos élményt nyújtanak. Nyolc szakaszon tavak színesítik a játékot, és kihívást jelenthetnek a dimbes-dombos green-ek zászló pozíciói is. A 6 különböző elütő hely igazi, korrekt képet adhat kezdő és haladó játékosoknak golftudásukról. A természeti környezet, a gyönyörű és gondosan ápolt pálya kiváló ütésekre inspirálja a golfozót.

 

 

 

 

Tervezte
Hans Georg Erhardt
Építés éve
1995-1996
Terület
* hektár
Par
72
Szakaszok száma
18

Szolgáltatások

 • driving range
 • putting green
 • piching és chipping green
 • ütőkészlet
 • elektromos autó
 • kézikocsi
 • pro shop
 • klubház
 • étterem
 • játszótér
 • konferencia terem
 • fedett rendezvény pavilon

Megközelíthetőség

A pálya címe: 8087 Alcsútdoboz – Máriavölgy (GPS: 47° 25′ 28.5″ N, 18° 37′ 28.5″ E)

Az M1-es autópályán Budapestről Győr felé, illetve Bécsből Budapest felé haladva, a 39. kilométernél, a bicskei kijáratnál kell lehajtani és jobbra, az 1. főúton Tatabánya felé tartani. Kb. 3 kilométer múlva, a 811-es úton Székesfehérvár és Felcsút irányában, balra kell kanyarodni.Felcsúton áthaladva, Alcsútdobozon Etyek irányába, balra kell lekanyarodni. A Klubház ezen az úton haladva, egy kilométer múlva érhető el.

 

Golfedzők

Errol Bhalai
Jakobi András
Hahn Roland
Eiring Kristóf

Kapcsolat: info@golfpannonia.hu, +36 22 594 200

 

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA