Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation
Vissza

Academy Golf Budapest

 

academy

1037 Budapest, Perényi út 6.
Nyitva tartás: minden nap 8-19 óra
Tel: +36 30 730 3270
Weboldal
Facebook

Kapcsolat:
recepcio@academygolfbudapest.hu

Bemutatkozás

Az Academy Golf Budapest a főváros legközpontibb elhelyezkedésű city golfpályája. A golfot szeretők közül várják mindazokat, akik csak most ismerkednek a sporttal, illetve akik már haladó szinten játszanak, hiszen a 9 szakaszos, par 30-as golfpálya mellett teljesértékű driving range és gyakorlóterület áll a vendégek rendelkezésére. A gyermekeket és a felnőtteket a PGA oktatók csoportos és egyéni órákon oktatják.
A pálya teljes mértékben alkalmazkodott a fővárosban golfozási lehetőséget keresők életritmusához, könnyen megközelíthető és gyorsan játszható pálya. Egy átlagos tudású játékos az első elütés után másfél órával már a klubházban található Pázsit étteremben élvezheti a frissítőjét vagy a kiváló fine dining fogások egyikét. Természetesen a rendszeresen gyakorló játékosoknak is bérelt helyük van az étteremben, hiszen az Academy Golf Budapest egy 26 elütővel rendelkező, kétszintes driving range-dzsel, valamint gyakorló pitching és putting green-nel is rendelkezik.

A pálya

A területen két szintes, 600 négyzetméteres klubház, 9 szakaszos, par 30-as golfpálya, kétszintes, 26 állásos, fűthető elütőhely, driving range, 2 500 négyzetméter gyakorló pálya, putting-, chipping-, pitching green-ek várják a golfozni vágyókat. A változatos, izgalmas vonalvezetésű pályán hat par 3-as, és három par 4-es szakasz váltja egymást, jelentős szintkülönbségekkel, megőrzött természetes növényzettel, bunkerekkel és mesterséges vízakadállyal ígérve élményteli játékot az idelátogatóknak. A budai hegyek oldalában húzódó fairway-ek és a nagyméretű green-ek látványos versengést helyeznek kilátásba. A pályán a helyes ütőválasztás és a rövid játék az egyik legfontosabb stratégiai elem, hiszen a golfozók, ütéseik több mint felét a lyuk közelében végzik el.

Tervezte
Andaházy László
Építés éve
2009
Terület
18 hektár
Par
30
Szakaszok száma
9

Szolgáltatások

  • driving range
  • putting green
  • pitching és chipping green
  • á la carte étterem
  • öltözőhasználat
  • bag tárolás
  • elektromos autó
  • kézikocsi
  • klubház
  • kutyabarát hely

Megközelíthetőség

1037 Budapest, Perényi út 6. (GPS: N 47° 32′ 35.7″, E 19° 1′ 27″)

Klubházunk autóval a Bécsi út felől közelíthető meg, a vendégeket 64 ingyenesen használható parkolóhely várja a mozgássérültek számára fenntartott helyekkel. Tömegközlekedéssel is könnyű eljutni a pályára: az 1-es, a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosok, valamint a 137-es, a 160-as, a 237-es és a 260-as buszok megállói néhány perc sétára találhatók.

 

Golfedzők

Popovits Barnabás, Head Golf Professional, +3630-865-6525, barnabas.popovits@academygolfbudapest.hu

Csikós Gábor, Fully Qualified PGA Professional, +3670-454-5668

Eiring Kristóf, PGA Trainee, +3630-506-7026

Vissza
Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA