Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation
2017. szeptember 05. | Kmety Ildikó

Szenzációs formában a magyar profi golfozók

A Hungarian PGA Tour 7. fordulóján, Tatán ismét összecsapott a Lugosi- Palanszki páros is. Mint ismeretes, a kettejük idei küzdelméből a Magyar Profi Bajnokságon Palanszki Benjamin került ki győztesen, azonban ezen a versenyen Lugosi Tamás visszavágott, és 66 ütéssel (-4) elvitte az aranyérmet. Kettejük küzdelmébe azonban Jakobi András is beleszólt, aki meglepetésre, 68-al (-2) a második helyre küzdötte fel magát, így Palanszki Benjamin 69 (-1) csak a harmadik helyet szerezte meg.
Tamás a verseny után azt nyilatkozta, hogy az utóbbi időben sokat gyakorolta az 50-en belüli chip ütéseket, melyeknek ma Tatán sokat köszöhetett. Játékának többi része teljesen kiegyensúlyozott volt: stabilan ütötte a drive-okat és szándékának megfelelően tudta formálni a röppályákat is. A 18. szakaszon négy birdie-t és egyetlen bogey-t sem játszott.
Tamás és Benjamin is az őszi kvalifikációs versenyekre (European Tour QSchool, Alps Tour, valamint Pro Tour QSchool) készülnek. A forma biztató, és reméljük a hátra lévő pár hétben még sikerül mindezt megőrizniük.

Gratulálunk az eredményekhez!

Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA