Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation
2017. augusztus 11. | Kmety Ildikó

Elstartolt a 39. OTP Bank Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság

Meglepetésekkel zárult a 39. OTP Bank Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság első fordulója. A favoritoknak számító tavalyi nyílt bajnokok és a kiemelt hedikeppel érkezett játékosok sem tudták a nagy hőségben a megszokott formát hozni. A férfiaknál a mezőnyt a 18. flightban induló szlovák golfozó, Adam Sangala par-ral vezeti, mögötte együttállásban +1 score-ral az osztrák Michael Muellner és az olasz Luca Portelli áll. A legeredményesebb magyar férfi versenyzőként Csányi Olivér  zárta a napot +2 ütéssel, és ezzel a negyedik helyen áll, Závaczki Bálint +3-mal, Horváth Marcell +4-gyel zárt.

A hölgyek tabelláját a magyar junior válogatott tagja, Nagy Klára +5 ütéssel vezeti, mögötte az olasz golfozónő, Tatti Caterina +6-tel és a címvédő Hanna Mirnik +7 score-ral áll.

A bajnokság második fordulója 7.30 órakor indul.

EREDMÉNYEK 1. NAP

STARTLISTA 2. NAP

39. OTP Bank Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság rekord indulóval

2017.augusztus 10.

Rekordszámú, 116 nevezővel vette kezdetét a 39. OTP Bank Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság, melynek ezúttal a Pannonia Golf & Country Club ad otthont. Az augusztus 11-13. között megrendezendő bajnokságon az indulók között ott találjuk az elmúlt év címvédőit, Mirnik Hannát és Horváth Marcellt is, de a magyar felnőtt, a junior, a szenior és a mid-amatőr válogatott is szép számban képviselteti magát a versenyen. Óriási küzdelem várható, hiszen hazánk mellett tizenkét országból érkeztek golfozók, hogy eldöntsék a magyar nyílt bajnoki cím sorsát. A versenyek 8.00 órakor startolnak.

 

STARTLISTA – 2017.augusztus 11.

Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA