Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation
2017. május 14. | Kmety Ildikó

Ha nyár, akkor golf tábor féláron!

A Magyar Golf Szövetség idén nagyszabású országos junior kampányt hirdetett, amely elsősorban az iskolások számára nyújt betekintést a golf világába azzal a nem titkolt céllal, hogy a gyerekek körében népszerűsítse a világ egyik legkedveltebb sportját, a golfot.

A program részeként  a tanulók ingyenesen próbálhatják ki a golfot az iskolájukban, de ha úgy tetszik, akkor akár egy igazi golfpályára is kilátogathatnak. Ezúttal azonban nyári táborokba hívjuk az iskolásokat, ahol féláron, 20.000 Ft/fő térítés ellenében ötnapos táborozáson vehetnek részt a golf iránt érdeklődők, amely az oktatást, a felszerelést, a golfpálya használatát, a gyerekfelügyeletet, illetve a háromszori étkezést tartalmaz. A táborozáson résztvevők számára később kedvezményes oktatási-gyakorlási csomagot ajánlunk.

A golf a gyermekek számára fizikai és szellemi aktivitás, önfeledt szórakozás, pihenés és kikapcsolódás, mely egyszerre nevel türelemre, kitartásra, fegyelemre, koncentrálásra és becsületességre. Egyéni és csapatjáték, mely teljesítménykényszer nélkül von be a versenybe. A nyugodt természeti környezetben, a friss levegőn eltöltött néhány egészséges felüdülést hoz, a játék alatt megtett néhány kilométeres séta pedig az állóképességet, míg a jól megtervezett, pontosan végrehajtott ütések az összpontosító készséget javítják.

Napjainkban több mint 60 millióan játsszák a világ egyik legnépszerűbb sportját, a golfot, ezért reméljük, hogy felkeltettük érdeklődésedet és hamarosan találkozunk a golfpályákon.

Jelentkezz Papp Zsófiánál a papp.zsofia@hungolf.hu címen vagy 0036-30/190-9626 számon.

Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA