Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation
2017. április 20. | Badai Dóra

2017.Lugosi Golf Tour versenysorozat

Szeretettel hívjuk a kedves golfozókat az idén harmadszorra megrendezésre kerülő Lugosi Golf Tour versenysorozatra, melynek nyitó fordulója május 14-én Tatán lesz a patinás Old Lake golf klubban. A versenysorozat harmadik éve kerül megrendezésre, az idei Lugosi Golf Tournak hét állomása lesz: ellátogatunk Tatára, Balatonudvariba, Balatongyörökre és Kisorosziba. A Lugosi Golf Tour ideifordulói: Május 14. Tata Június 3. Balatonudvari Június 24/25 Balatongyörök Augusztus 5/6 Balatongyörök Augusztus 27. Kisoroszi.

Az értékes díjazás mellett a versenysorozat főnyereménye egy egy hetes ciprusi golfút a Korineum golf klub pályájára. Emellett gazdára talál még 35 db Hévízi szálloda voucher, játékjoggal a balatongyöröki golfpályára, valamint értékes ajándékcsomagok és tárgynyeremények. Emellett minden fordulón lesz meglepetés díjazás is, valamint a leghosszabb ütést és a lyukhoz legközelebb ütést is külön díjazzuk a versenyeinken. 7 kategóriában lehet versenyezni a Stableford pontokért: Férfi 0-36 Női 0-36 Férfi 37-54 Női 37-54 Szenior 0-36 Junior 0-54 Junior U12 Az idei év újdonsága lesz, hogy a hét forduló után megválasztjuk mind a hét kategória legjobb játékosát a Lugosi Tour Bajnokának. A bajnokok kiválasztásánál a négy legjobb eredmény fog számítani az éves versenysorozatról. A bajnokok a dicsőség mellett értékes díjazásban is részesülnek.

Jelentkezni lehet az aktuális golfklub recepcióján vagy a balazs@lugosigolf.hu címen. Tartsatok velünk, játsszunk egy jót ezeken a kivételes szépségű golfpályákon! Üdvözlettel, Lugosi Balázs Szervező

Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA