Szövetségünk
az EGA és R&A tagja

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Hungarian Golf Federation
2017. február 07. | Kmety Ildikó

2017-ben is folytatódik a sikeres kosárprogram

A Magyar Golf Szövetség 2016-ban sikeresen indította el Junior tehetség programját, a ”kosárprogramot”, melynek köszönhetően hat klub, kilenc oktatójának 28 tanítványa részesült összesen 7.341.717,-Ft támogatásban. A program sikerére és népszerűségére tekintettel, a szövetség – részben adományozó magáncégek támogatásával – a 2017-es esztendőre is meghirdeti a junior tehetség programot. A támogatás célja, hogy a szövetség minél több golfozót neveljen, felkészítse a 14 év alatti tehetséges sportolókat a versenyzésre és ösztönözze a tanítványok junior versenyeken történő indulását.

Változás az előző évhez képest, hogy az idén a PGAH tagsággal rendelkező edzők klubjukkal együtt tudnak pályázni, melyek a támogatás fejében vállalják a szolgáltatások biztosítását. Ugyanakkor a program népszerűsítése érdekében eltörölték a jelentkező ifjú golfozók alsó korhatárát, tehát azok a 2003. január 1. vagy utána született tanítványok vehetnek részt, akik 2016-ban legalább egy országos Junior Tour versenyen már indultak és vállalják, hogy a 2017-es Junior Tour legalább öt állomásán is elütőre állnak, és rendelkeznek érvényes versenyengedéllyel.
Ugyancsak előrelépés, hogy a szövetség a junior tagság, az éves játékjog, valamint a korlátlan range labda használat mellett a korábbi négy hónap helyett, öt hónapon át, összesen 20 óra oktatás költségét vállalja.

 

Pályázati anyag

Köszönet a Magyar Golf Szövetség támogatóinak
Gyémánt fokozatú támogatónk
OTP Bank
Arany fokozatú támogatóink
Audi R and A Magyar Olimpiai Bizottság
Technológiai Partnerünk
T-Systems
Ezüst fokozatú Támogatóink
Alpiq Exim Groupama Biztosító Samsung
Ásványvíz és üdítőital szállító partnerünk
Szigetközi Friss Víz
Szakmai Támogatónk
Mercedes-Benz Titleist
Médiatámogatóink
M4 Sport Republic Group MTVA